Ga naar de inhoud

Onzeker in het verkeer

Je zit nog maar weinig in de auto, Lange ritten laat je achterwege of je denkt ‘mijn partner rijdt toch beter’. Door de toenemende drukte op de wegen laat je liever de auto voor de deur staan en als je in de auto zit merk je dat je sommige dingen niet meer zo goed weet.

Hoe kom ik op een veilige manier de snelweg op en af? Hoe ging het ook alweer op rotondes, wanneer wel of geen richting aangeven? Wat betekent dat bord? Nog nooit gezien. Nieuwe verkeersregels? Zal ik achteruit of zal ik vooruit in vak gaan parkeren? Achteruit in file parkeren of achteruit in een vak parkeren doe je misschien niet meer, vooruit in een vak is immers veel makkelijker.

Door het mijden van bepaalde situaties rijd je niet ver meer of rijd je om via tachtig of zestig wegen in plaats van de snelweg. Als je dit soort dingen niet meer durft, komt dat vaak door het gebrek aan kennis van regels en borden en ervaring.

Herken je jezelf hierin? Je kunt bij ons lessen volgen om je rijvaardigheid weer op te frissen. Met enkele lessen helpen wij jou om weer op een vlotte, veilige en zelfverzekerde manier te rijden, zodat je alle verkeerssituaties weer aankunt.