Ga naar de inhoud

Berichten van rijschool Henny Leenen

Faalangst? Verkeersschool Henny Leenen pakt faalangst aan

Je gaat met plezier naar je rijlessen en boekt goede resultaten. Met je rijvaardigheid zit het allemaal wel goed dus laat maar komen dat examen.
Maar als het zover is, trap je ineens op het gaspedaal in plaats van de rem. Of je weet ineens niet meer waar welke versnelling zit. De zenuwen gieren door je keel! Resultaat: geen goed nieuws van de examinator.

Helaas herkennen steeds meer mensen deze situatie. Verkeersschool Henny Leenen is Faalangst-instructeur en gespecialiseerd in dit fenomeen. De leerlingen die hier mee te kampen hebben worden op een speciale manier begeleid. Het is voor deze mensen aan te raden de RIS-opleiding te volgen. De rijopleiding wordt afgesloten met een faalangst-examen.

Veel extra informatie
Ook kunnen de aspirant-chauffeurs rekenen op uitgebreide feedback op hun verrichtingen tijdens de lessen. Aan het einde van de les geeft Uw instructeur aan wat er de volgende keer wordt behandeld zie ook de huiswerkopdrachten bij de RIS opleiding. je hebt steeds dezelfde instructeur waardoor zodat je meer informatie krijgt dan je nodig zult hebben voor het examen. De uitgebreidere aandacht is onmisbaar als de kandidaat bang is om fouten te maken.

Tijd en Geld besparen
Aan de speciale begeleiding zijn GEEN extra kosten verbonden. Sterker nog, omdat de slagingskans door de RIS-methodiek groter wordt, bespaar je juist geld. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat iedereen in een keer zijn of haar examen haalt. Maar deze methode is voor veel mensen op zijn minst een stap in de goede richting.