Ga naar de inhoud

Over rijschool Henny Leenen

Henny Leenen – rijschoolhouder & rijinstructeur

Al ruim 22 jaar ben ik rijinstructeur. Toen ik ontdekte dat er soms meer nodig is om een leerling de juiste voorwaarden te bieden om te kunnen leren rijden ben ik mij gaan verdiepen in faalangst en mensen met AD(H)D, A.S.S. en rijangst-begeleiding op basis van NLP. De inzichten die ik opdeed in combinatie met mijn jarenlange ervaring maakt dat er een groot draagvlak ontstaan is voor verschillende type’s leerlingen. Veiligheid is een woord dat rechtstreeks aan het verkeer te koppelen is. Maar ook verband houdt met iemands innerlijke staat van gemoed-mentale gesteldheid. Daarvan ben ik blij hierin ook mijn leerlingen te kunnen laten groeien.

Daarom is mijn motto:

“Er bestaan geen fouten doch alleen vergissingen waar je alleen maar door kunt groeien”

Het geeft mij voldoening de voorwaarden voor deze ervaringen te mogen scheppen en mijn leerlingen op weg naar hun rijbewijs te mogen begeleiden.      

‘Alleen een echte ervaring laat een mens leren.’     

Henny Leenen
Naam
Verkeersschool Henny Leenen
Adres
Buitensingel 6
Postcode
7204 HD
Woonplaats
Zutphen
Mobiel
06 109 904 79
KvK
08134121
I.B.K.I.
261565
CBR Registratie
3337F8
RIS
334400
BTW
NL 089277843 B01
Rijinstructeur +
pasnummer 003R+