Ga naar de inhoud

Gastenboek

Bekijk hier leuke reacties van andere cursisten.

Was je zelf ook cursist? Teken hier het gastenboek.

Gegevens

Bericht

m.petronilia

APELDOORN
Geplaatst op: 24-11-2022

Eindelijk na 12 jaar weer mijn vrijheid terug.
De begeleiding vond ik top. Henny heeft een rustige uitstraling en geeft daar waar nodig inzicht in situaties. Henny bedankt voor de begeleiding dat ik weer de snelweg op durf! En nu kilometers maken 🙂

Groet,
Marisa Petronilia

Gegevens

Bericht

Petra

Raalte
Geplaatst op: 24-11-2022

Geweldig! Ik durf weer de snelweg op!

Bedankt Henny! Zonder jou was ik niet weer zover gekomen!

Groetjes Petra

Gegevens

Bericht

Adrie

Zutphen
Geplaatst op: 24-11-2022

Dank zij de begeleiding van Henny durf ik weer de auto in. Dank je, Henny. Ik denk dat als ik rijles bij jou had genomen het nooit zover had hoeven komen.

Gegevens

Bericht

Gemmy

Doesburg
Geplaatst op: 24-11-2022

Na verkeersongeluk op de snelweg durfde ik niet meer harder dan 80 km per uur. Op de snelweg raakte ik in paniek en was daardoor op de snelweg ook een gevaar voor anderen. Omdat ik toch graag weer helemaal aan het verkeer deel wilde nemen heb ik naar een rij-instructeur gezocht die gespecialiseerd is in rij-angst.

Dankzij rij-begeleiding van Henny is het gelukt om mijn vertrouwen weer terug te krijgen en weer (veilig) te rijden op de snelweg! Echt super!!!

Gegevens

Bericht

Casandra Roos

Zutphen
Geplaatst op: 24-11-2022

Beste Henny,

De rijlessen waren erg plezierig en leerzaam. De wijze waarop je me hebt gewezen op de fouten die ik maakte was erg prettig, het heeft nooit mijn zelfvertrouwen onderuit gehaald, het heeft het eerder gestimuleerd. Terwijl we onderweg waren kon een grapje op z’n tijd er altijd zijn, naast de serieuze gesprekken die er konden plaatsvinden. Bij jou heb ik me erg op mn gemak gevoeld en dat heeft te maken met de wijze waarop jij omgaat met jouw leerlingen. Boos worden doe je niet, soms ben je alleen een beetje teleurgesteld, of niet? haha. Het tripje naar Amsterdam is voor iedereen een absolute aanrader, het was onwijs leerzaam, dan leer je echt lef hebben, want anders kan je soms wachten totdat je een ons weegt. Verder heb jij ervoor gezorgd dat ik genoeg body heb opgebouwd om zelfstandig achter het stuur te kruipen en de weg op te gaan, doordat er tijdens de lessen genoeg ruimte is geweest om alle facetten die zich tijdens de modules passeren om deze meerdere malen aan bod te laten komen. Aan alle leerlingen die een rijschool zoeken kan ik de jouwe zeker aanbevelen, de kosten om rijlessen te volgen liggen hoog, maar bij jou krijg je er veel voor terug! Henny nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

Gegevens

Bericht

Froukje Kooistra

Steenderen
Geplaatst op: 24-11-2022

Henny, lessen met jou was voornamelijk plezierig. Je bent een rustige man met aandacht voor je leerlingen, een begripvol karakter en een nuchtere instelling. Naast de grappen die we in de auto deelden waren er ook genoeg serieuze gesprekken en liet je me altijd weten wát ik nou precies verkeerd deed. Je stoomde me klaar voor het examen via een tussentijdse toets (wat ik iedereen kan aanraden, zo kreeg ik die zenuwen weg) en een uitstapje naar Amsterdam, maar natuurlijk ook door de vele lessen in Zutphen en later Deventer. Door jou ben ik in één keer geslaagd, geen poespas. Hartelijk dank voor alles!

Gegevens

Bericht

Frank

zutphen
Geplaatst op: 24-11-2022

Beste Henny,

Hartelijk dank voor al je goede en leuke lessen! en in één keer gehaald. Je bent reëel, betrokken, geduldig en zeer positief. Je zocht vaak de punten op waar ik moeite mee had, wat op den duur vertrouwen geeft ik heb een leuke tijd met jou gehad .. .Ik had nooit verwacht dat ik mijn rijexamen in één keer zou halen! Dankjewel voor de lessen! 🙂
Ik ben ook heel erg blij dat we met een andere leerling naar Amsterdam zijn gereden. Daar heb ik veel van geleerd en het was echt een leuk dagje.. .Ik ben er echt super blij mee!

Hopelijk zien wij elkaar nog eens(op de weg Groetjes Frank w

Gegevens

Bericht

Bastiaan

Dieren
Geplaatst op: 24-11-2022

Beste Henny,

Hartelijk dank voor al je goede en leuke lessen! Alles is in één keer gehaald. Je bent reëel, betrokken, geduldig en zeer positief. Je zocht vaak de punten op waar ik moeite mee had, wat op den duur vertrouwen geeft. Tijdens de twee uur durende lessen hebben we elke uithoek van Gelderland gezien waardoor je snel vertrouwd raakt met verschillende verkeerssituaties. Tot slot was de dag Amsterdam een fantastisch leermoment: deze zal ik mij blijven herinneren. Ik kan iedereen aanraden om bij jou te lessen! Als je in de buurt bent, kan je altijd een kop koffie komen halen! 😉

Met hartelijke groet,

Bastiaan

Gegevens

Bericht

Eline

Gorssel
Geplaatst op: 24-11-2022

Hoi Henny,

Ik had nooit verwacht dat ik mijn rijexamen in één keer zou halen! Dankjewel voor de lessen! 🙂
Ik ben ook heel erg blij dat we met een andere leerling naar Amsterdam zijn gereden. Daar heb ik veel van geleerd en het was echt een leuk dagje.

Groetjes,
Eline

Gegevens

Bericht

Laura

Deventer
Geplaatst op: 24-11-2022

Beste Henny

Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen die ik met jou heb gehad.
Ik heb in een korte tijd veel van jou geleerd, ik weet niet of dat bij iedere rijschool zou lukken, jij haalt eruit wat erin zit.
En daardoor heb ik gewoon in één keer mijn rijbewijs gehaald!
Ik ben er echt super blij mee!

Hopelijk zien wij elkaar nog eens(op de weg 😀 )

Groetjes Laura

Gegevens

Bericht

Leroy de Vries

Deventer
Geplaatst op: 24-11-2022

Hey Henny

Ik kan het nog steeds nauwelijks bevatten dat ik met mijn slechte ogen toch mijn rijbewijs met maar 1 examen heb kunnen halen. Zonder jouw steun en positieve opstelling heb ik eindelijk waar ik al heel lang van droom: Het mogen rijden van een auto.

Je bent echt een aanrader voor iedereen die rijlessen wil volgen. Echt ontzettend bedankt en nog veel succes met je andere leerlingen.

Tot op de weg maar he.

Groetjes Leroy

Gegevens

Bericht

Roos Santing

Dieren
Geplaatst op: 24-11-2022

Dankzij Henny,zijn goede begeleiding. Durf ik na jaren onzekerheid,weer auto te rijden. Bedankt Henny,helemaal toppie.